Inchide
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Misterul Feminin văzut prin ochii unui… Fundraiser

Când am postat pe facebook lista cu profesiile de care sunt interesată, Ciprian Vinersariu m-a întrebat dacă „fundraiser nu e în lista misterului feminin”. Eu am râs și am cerut mai multe explicații pentru că nu știam exact ce implică această meserie. Ce mi-a explicat el: „În România nu există ca și profesie propriu zisă, deși suntem multișori, numai la Salvați Copiii suntem vreo 50. Un fundraiser este un omuleț minunat care abordează oamenii, le povestesc despre o cauză și adună donații prin debitare directă, folosind contul bancar. Acesta este remunerat din numărul de ore lucrate, bonusuri și alte premii. Întâlnești oameni frumoși și minunați, suflete calde care vor să ajute, e incredibilă uneori povestea lor, uneori îți dau și lacrimile. De exemplu o pensionară ce era cu nepoțica, are o pensie de 605 lei și o rată la bancă de 150 lei. De medicamente și nepoțică nu am mai îndrăznit să întreb. Dar această femeie face o donație lunară de 20 lei și mi-a zis că în ziua în care se oprește donația, să știm că a murit.” 

Ce mi-a povestit Ciprian despre Femeie veți citi în continuare:

  1. Descrie-mi imaginea care îți apare în minte atunci când rostești cuvântul „Femeie”.

Nu pot spune că e o imagine standard, de fiecare dată e o altă imagine, care e influențată de trăirea mea interioară din acel moment. În acest moment dacă rostesc cuvântul „femeie” îmi apare mai degrabă o stare de dor, o lumină care mă îmbată cu iubire, cu fericire, ocrotire, chiar și împlinire.

2. Care a fost femeia care te-a inspirat cel mai mult de-a lungul vieții? Care a fost atitudinea ei care te-a impulsionat să continui atunci când nu mai aveai putere sau încredere?

Fiecare femeie a fost o sursă de inspirație, dar am să o menționez acum pe Daniela. Ne-am dus împreuna în vizită la cel mai bun prieten al meu. Fiind acolo, privind-o, interacționând cu ea, am realizat cât de mult o iubesc. După ce am plecat de la el, și a plecat și ea acasă, am început să compun o melodie, care descria acea stare de iubire, și pe care am reușit să o termin cam într-o oră. Ea e sursa acestei melodii. Atunci când nu mai puteam continua ceva sau nu mai aveam încredere, atitudinea Danielei a fost de a mă susține, de a-mi oferi unele sugestii cum aș putea reuși, și apoi răbdarea de care dădea dovadă până îmi reveneam, însemna foarte mult pentru mine.

3. Ce apreciezi cel mai mult la o femeie?

Cel mai mult apreciez sinceritatea la o femeie.

4. Care sunt atitudinile unei femei care îl îndepărtează cel mai mult pe un bărbat?

Cred că fiecare bărbat are un set de atitudini care nu-i plac. Mie personal nu îmi place: neîncrederea, lipsa de sinceritate, lipsa de comunicare, încăpățânarea, gelozia.

5. Ce înseamnă pentru tine o femeie senzuală?

O întâlnire cu sufletul meu, o întâlnire cu Dumnezeu.

6. Ce o face pe o femeie să fie seducătoare?

Uneori modul cum se aranjează și formele ei seducătoare, dar în principal: starea ei interioară descrisă de acel mod aparte de a seduce orice, oricând.

7. Gândește-te acum la femeia în fața căreia ți-ai deschis cel mai mult inima. Ce anume din felul ei de a fi te-a îndemnat să faci asta?

Singurul mod de a fi al unei femei care face să-mi deschid într-un mod profund inima este iubirea.

8. Povestește-mi un pic despre atitutidinile femeilor care te-au surprins, din cele întâlnite în locul în care îți desfășori activitatea.

Cel mai mult mă surprinde când la o întrebare obișnuită, reacția lor este uimitoare, încât efectiv nu te aștepți la o astfel de manifestare, de la o atitudine care nu spunea nimic, la una plină de o explozie de energie și fericire sau chiar foarte emoționantă.

9. Ce calități admiri la femeile din domeniul tău și cum simți că le completează pe cele ale tale, ca bărbat?

Entuziasmul și dianamisul colegelor mele este o susținere, însă feminitatea pe care o manifestă în acele momente, îmi dau o forță și inspirație uluitoare, chiar dacă inițial simțeam că abia “mă târăsc”.

10. Ai un mesaj pentru Femei? Poate să îți arăți recunoștința sau să le transmiți să aibă mai multă încredere în ele? Sau să fie mai iubitoare?

Când o femeie zâmbește, nu poți să vezi decât infintul ce se deschide în fața ochilor tăi. Când o femeie râde din toată inima ei, știi că ești binecuvântat de sufletul ei. Când o femeie își deschide inima să te cuprindă în sufletul ei, atunci știi sigur că te întâlnești cu Dumnezeu.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *