Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Invitație la atelierul de hrană afrodisiacă

Vă invităm în data de 23 ianuarie 2019 la „Atelierul de hrană afrodisiacă” organizat de Loredana Pulpan (www.voxamoris.ro) și nutriționista Cristina Draghici la Ceainăria Aphrodisia, la ora 19:00.

Atelierul își propune să prezinte unele modalități simple, naturale și accesibile cu privire la modul în care ne putem pregăti și ce putem face fiecare pentru a ne amplifica în mod natural, sănătos și armonios dorința și împlinirea în planul erotic, atât individual cât și în cadrul unui cuplu unit și iubitor.

Vom pregăti câteva rețete speciale folosind alimente și ingrediente cu efect afrodisiac și vă vom vorbi despre plantele potenței și plantele care au ca efect creșterea naturală atât a nivelului de testosteron cât și a endorfinelor în ființele noastre.

Atitudinea femeii față de bărbat depinde foarte mult de împlinirea sa erotica în cadrul cuplului, iar increderea unor bărbați în forțele lor proprii este în strânsă corelație cu aprecierile oferite de iubitele lor. Având în vedere toate acestea, vom aborda în cadrul atelierului atât acele aspecte ce țin de ce este indicat să conțină meniul unei cine romantice, dar vom vorbi și despre acele aspecte foarte importante ce țin de gesturile și atitudinile cele mai adecvate care au ca efect crearea unei ambianțe erotice și romantice.

Vom explora împreună acest tărâm minunat, urmărind creșterea intimității în relația de cuplu și amplificarea dorințelor prin afrodisiace naturale.

CU CE NE VOM DELECTA PAPILELE GUSTATIVE?

1. Smoothie cu efect afrodisiac
2. Supă de chimion cu vlăstari Microgreens Romania
3. Brownie vegan cu ciocolată
4. Salată de dovleac copt cu migdale și rodie
5. Ceai afrodisiac

INVESTIȚIE: 80 lei

Linkul evenimentului și mai multe detalii le găsiți pe Facebook.

Vă recomandăm să citiți și articolul: Avem sau nu nevoie de afrodisiace?

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *