Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

De ce nu sunt oamenii fericiți?

    Oamenii nu sunt fericiți pentru că nu fac dragoste. Dacă ar face dragoste măcar o dată pe zi, oamenii ar fi cu adevărat fericiți.

    Dacă educația noastră ar fi inclus și ideea conform căreia, imediat după ce te trezești și te speli pe dinți, următorul lucru pe care trebuie să îl faci e să te desfeți, făcând dragoste cu ființa iubită, în acest moment am trăi într-o lume cu oameni preponderent fericiți.

   Am purta un surâs pe buze și ne-am fi zâmbit unii altora în timp ce ne-am îndrepta grăbiți spre serviciu, am da dovadă de bunăvoință în orice situație incomodă! De fapt nici nu ne-am mai confrunta cu situații neplăcute, pentru că ceea ce ne-ar caracteriza ar fi o stare de împlinire sufletească și trupească, bună dispoziție, încântare, optimism, încredere!

    Dacă nu ni s-ar fi spus unora dintre noi că a face dragoste e un păcat (și dacă încă mai credeți că nu există oameni care să gândească în acest mod, căutați pe google ”a face dragoste e un păcat” și vi se vor afișa 668.000 de rezultate!), ci ni s-ar fi explicat că a face dragoste e cel mai minunat lucru pe care îl poți face cu ființa iubită, că te unește cu ea, atunci am fi plini de strălucire.

”Din cauza acelora care fac dragoste ca animalele, într-un fel stupid, dezgustant, infernal, se produc războaiele şi epidemiile, pentru că dau astfel materiale tuturor spiritelor doritoare să facă rău umanităţii, le hrănesc, le întăresc. Dacă bărbaţii şi femeile ar şti asta, ar fi cu adevărat trişti şi necăjiţi şi le-ar fi ruşine de ce au făcut, şi ar încerca să înveţe cum să iubească.” (Omraam Mikhael Aivanhov)

   Ce îți poate dezvălui mai mult misterul bărbatului sau femeii pe care îl/o adori, cum îi poți descoperi aspectele enigamtice ale sufletului său, năzuințele, aspirațiile, decât atunci când pătrunzi cu adevărat în ea, când te cufunzi în ohii săi plini de strălucire, când palmele tale alunecă pe curburile trupului său și îi simți fiorii de plăcere cum o trezesc la Viață?

   Dacă în școală, pe lângă cum să scădem și să înmulțim numerele, arii și elemente de trigonometrie, formule chimice, am fi învățat și tehnici de relaxare, de control al energiei sexuale, dacă ni s-ar fi adus la cunoștință informații esoterice, dacă am fi avut o materie care s-ar fi numit ”vocea inimii” în cadrul căreia ni s-ar fi predat despre inteligența emoțională, valorile morale de adevăr, bine, frumusețe, puritate sufletească, dragoste, respect pentru sine și pentru oameni, credință, prietenie afectuoasă, dragoste detașată de interese și egoism și tehnici practice pentru acestea, am fi capabili să atingem starea supremă de echilibru interior dintre planul psihic, cel mental cu cel spiritual.

”Sexul ca o comuniune trupească, bucuria senzualităţii este esenţială pentru desfăşurarea perfectă a relaţiilor tale. Nu este un lucru de care să-ţi fie frică sau de care să te ruşinezi. Este ceva ce trebuie sărbătorit ca pe un dar de la Dumnezeu.” (Paul Ferrini)

   Am fi conștienți cu toții că drumurile cu adevărat bogate duc mereu spre interior și nu spre exterior…

   Arta de a face dragoste ar trebui să fie prima artă pe care s-o studiem!! Să devenim stăpânii și nu sclavii plăcerii sexuale! Să folosim erosul pentru a ne descoperi pe noi înșine și a ne contopi cu ființa iubită în Iubire, urmând pașii despre care vorbea Rajneesh: sex, dragoste, rugăciune: să asimilăm toate detaliile ce țin de tehnicile amoroase, să unim planul sexual cu cel afectiv și să facem din amor o rugăciune!

”În clipa în care devine spiritual, sexul se transformă în iubire. Călătoria sexuală este începutul călătoriei către Dumnezeu. Această imensă atracție către sex nu este altceva decât o căutare a transcendenței.” (Osho)

Comentarii

Comentarii

6 Comentarii

 • Mihai Posted 2 noiembrie 2017 7:45

  Foarte frumos articolul! Felicitari, Loredana!

  • Loredana Pulpan Posted 15 noiembrie 2017 13:45

   Îți mulțumesc, Mihai! Te mai așteptăm pe la noi!

 • Gloriant Posted 14 noiembrie 2017 4:48

  Imi place sufletul tau frumos de femeie frumoasa…
  cred ca traiesti mult in ACUM si se simte asta, esti in elementul tau, deci fericita.. felicitari de alea mari!!!

  • Loredana Pulpan Posted 15 noiembrie 2017 13:58

   Mulțumesc, Gloriant! Foarte mult!

 • Gabriela Posted 15 noiembrie 2017 9:09

  Ar trebui optimizat site-ul pt a putea sharui articolelepe Fb . De ex pt acest articol a aparut doar linkul. Sunt foarte frumoase și educative articolele, este important să ajungă la cât mai multă lume, nu? 🙂

  • Loredana Pulpan Posted 15 noiembrie 2017 13:57

   Mulțumesc foarte mult, Gabriela! În seara aceasta vom rezolva problema aceasta! Te mai așteptăm la noi! Mulțumim pentru susținere!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *