Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Sunt multe femei, dintre cele cu care lucrez, care mi-au mărturisit că au avut această manifestare atunci când făceau dragoste și s-au speriat (o dată) pentru că nu știau ce se întâmplă și (a doua oară) pentru că s-au ciocnit de privirea curioasă (însoțită sau nu de întrebări) a bărbaților pentru că mulți dintre ei nu înțelegeau ce se întâmplă (credeau ori că au fost prea brutali, ori că femeia râde de ei sau de gesturile lor – dar toate acestea sunt departe de adevăr).

Femeile râd sau plâng pentru că au o stare de catharsis. (Termenul de catharsis (Κάθαρσις) este derivat din cuvântul grecesc καθαίρειν (katharein), care semnifică a curăța, la rându-i derivat din ‘’kathares’’, care înseamnă pur, curat, fără pată.)

Datorită compatibilității erotice dintre cei doi, datorită virilității bărbatului și a faptului că o împlinește pe femeia cu care face dragoste, că o urcă pe culmile plăcerii și îi conferă siguranță emoțională, ea pătrunde din ce în ce mai adânc în misterele propriei feminități, în sufletul său, în profunzimile ființei sale, trăind această stare de catharsis (care se manifestă prin plâns sau râs de necontrolat, prin oftat sau mișcări bruște) datorită descărcării emoțiilor și traumelor refulate, a suferințelor foarte adânci, a celor mai mari temeri.

În timp ce bărbatul o penetrează, femeia plânge sau râde având acele viziuni ale traumelor pe care le-a strâns de-a lungul timpului și care, prin această iubire, pasiune, compatibilitate, încredere, siguranță pe care le percepe venind din partea lui, sunt conștientizate și alchimizate.

Acest plâns purificator, regenerant, arde şi anihilează energiile toxice ce rezistau de multă vreme în femeie, generând tensiuni, suferinţă, închistare şi uneori boală. Această eliberare prin plâns sau râs distruge şi anihilează toate impurităţile, toate mizeriile psihice, toate relele. Ea eliberează tot ce o ținea captivă în suferință și îi permite să meargă mai departe, o eliberează de tristețe, mânie, îndoială, și îi permite să se umple de iubire, compasiune, fericire, încredere, libertate.

Imediat după acest plâns, apare în interior senzația unui spațiu vast, plin de lumină, de tăcere, pace, nemișcare, de o cuprindere tămăduitoare de peste tot. Simplitate, nemișcare sfântă, eliberare, puritate. O plăcere în trup și în suflet, femeia simte cum înflorește în feminitatea ei.

Bărbatul nu trebuie să se sperie, ci să fie încântat că datorită masculinității sale a ajutat-o pe iubita lui să se elibereze de ceea ce o ținea blocată (uneori chiar fără să știe) într-o suferință adâncă și acum o susține în procesul vindecării și îi conferă strălucire.

Dacă ea își dorește să continue, atunci să o penetreze lent, cu multă iubire, dacă nu, să o țină în brațele sale puternice dărunidu-i toată iubirea de care este capabil.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *