Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Nu este un mit faptul că persoanele care nu fac dragoste sunt irascibile, depresive, nervoase, frustrate, veșnic nemulțumite și chiar agresive. Ne lovim zilnic de șoferi și șoferite care ne claxonează în disperare înainte chiar să apară culoarea verde la semafor, de șefi / colegi / prieteni stresați și stresanți pe care dacă nu i-ai cunoaște ai zice că au probleme cu auzul, la cât de des urlă în loc să vorbească, și de mulți alții a căror atitudine este etichetată ca fiind de “om ne.. făcut dragoste”.

Nu e greu să-ți dai seama cât de des și bine face un om dragoste… Doar observă cât de des zâmbește, cât de ușor face față stresului, cât de des e capabil să facă față provocărilor, cât de înțelegător, binevoitor și compasiv este și de ce nu, observă forma corpului său  (oamenii care fac des și bine dragoste se mențin mai mult timp tineri, luminoși și chiar sănătoși- vezi orgasmoterapia).

Am putea spune că Pământul are ca și motor energia sexuală, căci dacă n-ar fi astfel nici viața și continuitatea speciilor n-ar fi posibilă aici. Ea (energia sexuală) ne ridică pe cele mai înalte culmi, atunci când este controlată și conștientizată, dar tot ea ne duce în cele mai chinuitoare abisuri, atunci când ne controlează și ne subjugă. Energia sexuală este cea care ne face să ne îndrăgostim, ea ne fură adesea rațiunea și ne conduce la cele mai extreme acțiuni, dar tot ea ne poate duce la o perfectă realizare de sine în plan fizic, psihic, mental, spiritual, emoțional și afectiv.

Mai multe studii au demonstrat faptul că oamenii care sunt împliniți amoros sunt mult mai carismatici, mai creativi, mai încrezători în sine și în viață, mai binevoitori și au mai mult succes. Nu degeaba spun legendele că regii, în noaptea de dinainte de lupte și războaie obișnuiau să o petreacă cu minunatele curtezane de la curte.

Când vine vorba de cuplu însă, energia sexuală este cea care poate cu adevărat uni și consolida dragostea dintre cei doi iubiți, dacă este dublată și de o mare iubire, sau… dacă această energie nu este controlată și conștientizată, ea poate duce la certuri, reproșuri, dizarmonii. Și știm cu toții că cu cât cei doi se ceartă mai mult, cu atât mai puțină dragoste fac. E firesc desigur să mai apară uneori disensiuni, chiar și după ce au făcut dragoste (mai ales în cazul celor care nu practică deloc continența sexuală), căci într-o relație sunt minim trei (și nu, nu mă refer la trioletul soț-soție-amant/amantă): el, ea și părerea fiecăruia despre celălalt.

Nu e firesc ca certurile să devină un obicei al cuplului, căci cu cât oamenii se ceartă mai mult și mai des, cu atât ei se îndepărtează mai tare unul de celălalt și cu atât mai rar fac dragoste de calitate…

Tu ce alegi: o ceartă sau un amor super împlinitor? Alegi să fii morocănos / morocănoasă sau să-i bucuri pe ceilalți cu atitudinea ta de bărbat / femeie împlinit / ă? Doar gândește-te cum ar arăta lumea numai cu fețe zâmbitoare…

Fotograful Marcos Alberti a realizat un proiect numit Oproject, în cadrul căruia a realizat câte 4 fotografii la peste 20 de femei, înainte, în timpul și după experiența orgasmului. Aceste fotografii redau cu o mare acuratețe schimbarea expresiei chipului! Vedeți strălucirea din ochii lor? Sclipirea de pe chip? Zâmbetul larg și molipsitor? Ce diferență mare există între expresia chipului de dinainte de orgasm și după orgasm!

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *