Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Viața e voluptuoasă, natura e senzuală, vântul se vâră impudic pe sub rochițe, dansează lasciv prin pletele noastre, Soarele dezmiardă buze și brațe și obraji, totul invită la o acceptare a erotismului, la o înălțare a sa în cerul fecund al Extazului.

În lumea mea erosul este sacru. Fiecare atingere, fiecare parcurs al degetelor, lin, ușor, pe pielea buburuzată, mângâie sufletul și îl impregnează cu iubirea și fericirea care îndeamnă dezmierdarea.

Fiecare atingere a buzelor, blândă, voioasă, voluptuoasă sau efervescentă, deschide porți spre natura intimă a ființei, dezvăluindu-i farmecul sublim.

În lumea mea erotismul purifică îndelung și îndeamnă sufletul să plonjeze în sursa originară, în tărâmul iubirii, al purității și nobleții. El deschide porțile intimității, îmboldește ființa să rămână deschisă, liberă, expansivă, fericită, încântătoare, iubitoare, spontană.

Erotismul înălțător sfințește trupul, hrănește sufletul, tămăduiește rănile, promite Beatitudinea.

În lumea mea, a face dragoste este o artă. Fiecare atingere umple inima și o copleșește cu fericire! Fiecare mângâiere pe care o acorzi te trimite în tine însăți, fiecare șoaptă de iubire îți revelează profunzimea trăirilor, și cu fiecare penetrare cucerești tot mai mult Nemurirea!

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *