Inchide
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Misterul Feminin văzut prin ochii unui… Hairstylist/barber

Adrian Lăzărescu este co-owner și stylist la Carols beauty Salon. Iată cum a răspuns el la întrebările mele: Îți mulțumesc, Adrian!

  1. Descrie-mi imaginea care îți apare în minte când rostești cuvântul “Femeie”.

Cuvântul “Femeie” îmi inspiră o imagine foarte complexă. Îmi imaginez un amalgam de sentimente, trăiri și amintiri, bune, rele, frumoase, urâte, istovitoare, minunate, etc, toate acestea adunate în cel mai frumos “vas” sculptat de către zeii noștri.

  1. Care a fost femeia care te-a inspirat cel mai mult de-a lungul vieții? Care a fost atitudinea ei care te-a impulsionat să continui atunci când nu mai aveai putere sau încredere?

Femeia care m-a inspirat cel mai mult de-a lungul vieții mele a fost și mereu o să fie Mama. Iar despre atitudinea ei care m-a făcut să continui când simțeam că nu mai pot, a fost văzând-o cum s-a “luptat” singură cu problemele din familie când nici măcar ea nu mai credea în puterile ei, și totuși a reușit!

  1. Ce apreciezi cel mai mult la o femeie?

Cel mai mult apreciez la o femeie sinceritatea, răbdarea și dorința de a construi o viață împreună.

  1. Care sunt atitudinile unei femei care îl îndepărtează cel mai mult pe un bărbat?

Din propria experiență pot spune că cea mai rea atitudine a unei femei se manifestă atunci când tu ești prezent cât de mult poți și cât de mult îți permite timpul, când tu îți dorești să clădești ceva frumos împreună cu ea, iar ea te “răsplătește” cu îndoială și gelozie… când tu spui adevărul și ea nu îl crede…

  1. Ce înseamnă pentru ține o femeie senzuală?

Pentru mine femeie senzuală înseamnă o reprezentantă a sexului frumos care își poartă mereu cu mândrie un zâmbet misterios împreună cu o privire ce intrigă. În fața unei femei senzuale, orice bărbat simte o pulsiune puternică de a ajunge cumva în preajma ei, de a o cunoaște mai bine și de a se convinge de măiestria cu care ea însăși își folosește senzualitatea.

  1. Ce o face pe o femeie să fie seducătoare?

Eu văd o femeie ca fiind seducătoare atunci când intră într-o încăpere și imediat îi simți prezența care emană încredere în sine, lascivitatea în mișcările corpului, felul de a se juca cu cuvintele și evident cu mintea ta. Dacă nu este capabilă să se “joace” cu mintea unui bărbat, pentru mine clar ea nu este seducătoare.

  1. Gândește-te acum la femeia în față căreia ți-ai deschis cel mai mult inimă. Ce anume din felul ei de a fi te-a îndemnat să faci asta?

Pot spune că a fost una dintre cele mai minunate femei din viața mea… felul ei de a fi m-a îndemnat. Căldura sufletească sinceră cu care mă întâmpina în fiecare zi, sentimentul de siguranță pe care îl oferea necondiționat, acestea m-au îndemnat. Faptul că simțeam siguranță și protecție lângă ea (și bărbații au nevoie de sentimentul de “protectie” sau mai bine spus, sentimentul de “home”).

  1. Povestește-mi un pic despre atitudinile femeilor care te-au surprins, din cele întâlnite în locul în care îți desfășori activitatea.

Aici nu prea am ce să îți răspund pentru că în locul unde îmi desfășor activitatea sunt singur și servesc doar bărbați. (barbershop)

  1. Ce calități admiri la femeile din domeniul tău și cum simți că le completează pe ale tale, ca bărbat?

Admir capacitatea lor de a-și “bate capul” cu toate clientele care au fel și fel de idei stupide în materie de păr și de a rămâne suficient de calme pentru a mai da și sfaturi mai apoi. Nu văd o completare deoarece este o discrepanță destul de mare între femei și bărbați în domeniul acesta.

  1. Ai un mesaj pentru femei? Poate să îți arăți recunoștința sau să le transmiți să aibă mai multă încredere în ele? Sau să fie mai iubitoare?

Da, am o foarte mare recunoștință pentru câteva femei care sunt în viața mea și chiar și pentru cele care au fost doar “în trecere”. Fără ele nu aș fi fost bărbatul de acum, fără ele nu aș fi știut tot ce știu acum, iar pentru asta eu le mulțumesc. Încrederea este un lucru care le lipsește multor femei, și poate chiar singurul lucru care le lipsește unora ca să reușeasca în viață… încrederea vine din interior, la lumină cu ea, fetelor! Și cât despre a fi mai iubitoare… o femeie chiar dacă este femeie, asta nu înseamnă că nu trebuie să mai fie și o fetiță gingașă ocazional.

“Garda” mai jos și orgoliul mai mic, altfel o să ajungem niște moși tatuați, iar fetele niște babe cu 14 pisici.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *