Inchide
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Misterul feminin văzut prin ochii unui… Kinetoterapeut

Cu toate că a studiat la Universitatea Tehnică de Construcții, după ce a avut un vis în care vindeca oamenii prin atingere, Horațiu Patriche, a început să studieze kinetoterapia. Asta se petrecea acum 6 ani. Și-a amintit că atunci când avea 4 ani cărțile sale preferate erau Medicina în familie și ABC-ul sănătății. Cum dorința lui este să ajute oamenii să fie bine și sănătoși și cum a fost preocupat mereu de metodele de tratament care nu necesită medicamente, s-a axat pe kinetoterapie. Pe Horațiu îl puteți găsi la Mondo Clinic. Iată ce îmi răspunde la întrebările despre misterul feminin:

  1. Descrie-mi imaginea care îți apare în minte atunci când rostești cuvântul “Femeie”.

O lumină învăluitoare plină de compasiune și iubire.

  1. Care a fost femeia care te-a inspirat cel mai mult de-a lungul vieții? Care a fost atitudinea ei care te-a impulsionat să continui atunci când nu mai aveai putere sau încredere?

A fost o fascinatoare care prin iubirea platonică trăită pentru ea, timp de un an, pe care mi-a inspirat-o… m-a transformat inedit și doar gândul la ea m-a făcut bărbat. Când mă gândeam la ea simțeam orgasm în toți porii și în toate celulele.

  1. Ce apreciezi cel mai mult la o femeie?

Capacitatea de abandon, dăruire și sacrificiu… capacitatea ei de a lua forma ta ca să ți se ”potrivească” mai bine.

  1. Care sunt atitudinile unei femei care îl îndepărtează cel mai mult pe un bărbat?

Posesivitatea: când sunt ca o ventuza pe tine care îți ia aerul.

  1. Ce înseamnă pentru tine o femeie senzuală?

O femeie care își trăiește erotismul prin orice face și orice i-ai face.

  1. Ce o face pe o femeie să fie seducătoare?

O femeie care știe să te facă să fierbi, care te face să o dorești de la nivelul celulelor roșii.

  1. Gândește-te acum la femeia în fața căreia ți-ai deschis cel mai mult inima. Ce anume din felul ei de a fi te-a îndemnat să faci asta?

Întotdeauna m-a făcut să mă deschid foarte mult femeia care am simțit că îmi este prietenă pe viață și al cărei suflet nu va mai pleca niciodată de lângă mine…

  1. Povestește-mi un pic despre atitudinile femeilor care te-au surprins, din cele întâlnite în locul în care îți desfășori activitatea.

Până de curând, am lucrat doar între bărbați.. nu prea au fost femei în locul în care îmi desfășuram activitatea.

  1. Ce calități admiri la femeile din domeniul tău și cum simți că le completează pe cele ale tale, ca bărbat?

În domeniul meu de kinetoterapie, femeile au multă dăruire, compasiune și dorința de a ajuta. Pe mine mă face mai blând și mai grijuliu colaborarea cu astfel de femei.

  1. Ai un mesaj pentru Femei? Poate să îți arăți recunoștința sau să le transmiți să aibă mai multă încredere în ele? Sau să fie mai iubitoare?

Femeile sunt iubitoare prin natura lor. Să aibă mai multă încredere pentru că sunt minunate din naștere și sunt mai aproape de Dumnezeu prin inima lor decât noi, bărbații.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *