Inchide
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Misterul feminin văzut prin ochii unui… Scriitor de satiră

Silviu Iliuță scrie pe un blog de satiră, realizează „Top rușinică” la emisiunea „Cronica cârcotașilor” și de asemenea a publicat „Cronicile unui bărbat” vol. 1 și „Cronicile unui bărbat” vol. 2 – reeditare după „Toate titlurile bune au fost date” și „Am găsit un titlu”.

A răspuns întrebărilor mele așa:

  1. Descrie-mi imaginea care îți apare în minte atunci când rostești cuvântul “Femeie”.

O ființă cu șoldurile în formă de pară, sânii ușor pe afară, cu corpul cambrat, fundul rezemat de frigider și o bere în mână.

  1. Care a fost femeia care te-a inspirat cel mai mult de-a lungul vieții? Care a fost atitudinea ei care te-a impulsionat să continui atunci când nu mai aveai putere sau încredere?

Prietena mea din momentul ăla, când mi-a zis: “Tu chiar nu mai poți? Ridică-te, iar dormi? Nu vezi că mai avem nevoie de bani pentru școala copilului?”

  1. Ce apreciezi cel mai mult la o femeie?

Că reușesc să îi suporte pe bărbați, cred că e foarte greu.

  1. Care sunt atitudinile unei femei care îl indepărtează cel mai mult pe un bărbat?

“Puiu, fata ta vrea ceva bun de băut, da’ nu ceva ce am mai băut, dacă poți ceva original, da’ să-mi placă, da? Asta ai adus, boule? Nu știai că-mi place ginul?” “Iubi, azi nu mai ai voie să mergi la bordel, da? E târziu și trebuie să te culci devreme.” Ultima e nașpa, e prea mămoasă.

  1. Ce inseamnă pentru ține o femeie senzuală?

Cine. Monica Belucci, Jessica Alba, Katherine Heigl, Cătălin Botezatu.

  1. Ce o face pe o femeie să fie seducătoare?

Zâmbetul, limbajul corpului și felul în care vorbește. Ajută și un decolteu bun.

  1. Gândește-te acum la femeia în față căreia ți-ai deschis cel mai mult inimă. Ce anume din felul ei de a fi te-a îndemnat să faci asta?

Femeia vulnerabilă pe nume X. Când pare lipsită de ajutor, masculul, că să o facă să nu se simtă prost, începe să înșire despre el cele mai mari nenorociri și să-și arate toate slăbiciunile, pentru a părea mai distrus decât ea. Apoi se schimbă rolurile.

  1. Povestește-mi un pic despre atitutidinile femeilor care te-au surprins, din cele întâlnite în locul în care îți desfăsori activitatea.

E prea generală. Ultima femeie care m-a surprins a fost ieri, la țigară. Mi-a spus: semeni cu un Panda, voi faceți sex?

  1. Ce calităti admiri la femeile din domeniul tău și cum simți că le completează pe cele ale tale, ca bărbat?

La noi în industrie se înjură mult. De exemplu, când nu îmi iese ceva, zbier în gura mare, lovind cu pumnul în mouse: -Dă-te mă în pu… Și mă opresc, dându-mi seama că sunt în open space. Atunci o colegă, de la biroul de lângă, completează întotdeauna: -… la mea! Deci cred că ne completăm bine.

  1. Ai un mesaj pentru Femei? Poate să îți arăți recunoștința sau să le transmiți să aibă mai multă încredere în ele? Sau să fie mai iubitoare?

Mesaj: purtați-vă frumos cu noi, ca și cu niște pisici. Nu avem nevoie de mult: puțin lapte, o mângâiere pe burtă și un culcuș. Iubiți-ne! Până la urmă suntem singura șansă de a procrea, deci nu e ca și cum ați avea de ales.

Îți mulțumesc, Silviu!

 

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *