Inchide
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Misterul feminin văzut prin ochii unui… Șofer RATB

Emanuel Crăciun lucrează ca șofer RATB. Emanuel este poet, dar mai mult decât poet – este poezie. Și asta veți descoperi dacă veți arunca o privire pe profilul lui de Facebook. Este joc, bucurie, frenezie și Iubire. Și are o soție extraordinar de frumoasă.

  1. Descrie-mi imaginea care îți apare în minte atunci când rostești cuvântul “Femeie”.

Viață, dorință, inspirație.

  1. Care a fost femeia care te-a inspirat cel mai mult de-a lungul vieții? Care a fost atitudinea ei care te-a impulsionat să continui atunci când nu mai aveai putere sau încredere?

Prima femeie cu adevărat a mea – “soția” – momentele ei de siguranță, educația pe care mi-a aplicat-o m-au făcut ce sunt acum.

  1. Ce apreciezi cel mai mult la o femeie?

Recunosc, în primul rând frumusețea, însă îmi plac mult femeile cu gândire logică, nu îmi este frică de o femeie deșteaptă – pentru că ea mă inspiră, mă ajută să mă dezvolt.

  1. Care sunt atitudinile unei femei care îl îndepărtează cel mai mult pe un bărbat?

Vulgaritatea verbală gratuită, fără sens, și fără a avea “loc” în anumite momente din discuție, viață.

  1. Ce înseamnă pentru tine o femeie senzuală?

Senzuală ? Uff, acea femeie care te face să o dorești, fără să pară “ieftină”.

  1. Ce o face pe o femeie să fie seducătoare?

Zâmbetul, privirea, ținute corect adaptate fizionomiei ei.

  1. Gândește-te acum la femeia în fața căreia ți-ai deschis cel mai mult inima. Ce anume din felul ei de a fi te-a îndemnat să faci asta?

Asta s-a întâmplat în timp, eu m-am îndrăgostit la prima vedere, pe ea a trebuit să o conving prin atitudine să se îndrăgostească iremediabil de mine, mi-am deschis inima în fața purității ei, sincerității, frumuseții ei… și mai ales din dorința de a o avea pentru totdeauna.

8. Povestește-mi un pic despre atitutidinile femeilor care te-au surprins, din cele întâlnite în locul în care îți desfășori activitatea.

(te referi la cele care m-au surprins plăcut ?) Din păcate nu sunt multe femei la locul meu de muncă. În ceea ce privește feminitatea, cele care lucrează în acest domeniu, sunt departe de a afișa o astfel de ținută, asta din cauza calității precare a bărbaților cu care lucrează (asta mă deranjează cel mai mult la locul meu de muncă, bădărănia majorității colegilor).

  1. Ce calități admiri la femeile din domeniul tău și cum simți că le completează pe cele ale tale, ca bărbat?

În domeniul meu de activitate, doar parteneri de trafic am de sex opus, femeile din domeniul meu mă pot surprinde plăcut prin calitatea profesională… asta pot admira la ele, iar asta nu mă ajută la dezvoltarea profesională (din păcate un șofer rămâne un șofer, nu poate urca pe scară ierarhică mai sus, decât prin schimbarea postului, trecerea la altă activitate).

  1. Ai un mesaj pentru Femei? Poate să îți arăți recunoștința sau să le transmiți să aibă mai multă încredere în ele? Sau să fie mai iubitoare?

Binențeles că am un mesaj: Femeie, fii femeie !…

Mă refer la a fi acea femeie de care are nevoie bărbatul, cea care știe să-l inspire prin feminitatea ei.

Normal că ar trebui să aibă încredere în ea, are aceleași calități ca și bărbatul, și chiar în plus – aduce viață, lucrul ăsta ar trebui să le facă mai puternice.

Iubitoare ?…dar sunt iubitoare, asta dacă știi cum s-o impulsionezi și vrei asta de la femeia ta.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *