Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Moda ne oferă ori o îmbrăcăminte incomodă și neconfortabilă, ori una prea largă – fără să avantajeze formele trupului, și de prea puține ori – o îmbrăcăminte ușoară, senzuală, confortabilă, din materiale naturale.

Cea mai mare parte din așa-zisele vestimentații erotice din comerț, sunt fabricate din materiale sintetice și împacă mai degrabă o viziune vulgară și nu una erotică, plină de rafinament. Există, bineînțeles, pe piață și piese superbe, elegante, din materiale ca o mângâiere fină, dar acestea sunt rare și de obicei au prețuri mult peste medie.

Într-o societate în care suntem educați să muncim asiduu ca să ne creem și să menținem față de ceilalți,  o imagine proprie a unui om de succes, fericit, cu o viață exemplară, cu toate că, de multe ori, ceea ce arătăm pe rețelele de socializare sau în interacțiunile cu cei din jurul nostru este net diferit de realitatea intimității căminului nostru; am fost obișnuiți, de asemenea, să ne îmbrăcăm cu ce avem noi “mai bun” atunci când ieșim în societate, când mergem la petreceri, la serviciu, la teatru și să ne neglijăm când e vorba despre înfățișarea noastră în intimitatea căminului.

Zilele trecute m-am oprit la trecerea de pietoni lângă un cuplu de musulmani. Ei i se vedeau doar ochii. El se uita la ea și avea scânteieri în privire. Atunci am avut revelația faptului că ea nu se oferea privirii necunoscuților, ci se aranjează și revelează doar soțului ei, în intimitate. Câtă inteligență relațională cuprinde conceptul acesta! El nu a fost creat așa, știu. Nu propun să ne ascundem trupurile sub o burka, ci doar subliniez faptul că găsesc foarte interesant că femeile din această cultură se aranjează pentru soții lor, și nu pentru societate. Calea potrivită este, clar, cea de mijloc.

Kama Sutra afirma că “atunci când soția se apropie de soțul ei, ea va trebui să aibă o ținută alcătuită din multe podoabe și ornamente, flori, o rochie în diferite culori și să se parfumeze cu uleiuri naturale. Femeia trebuie să îmbrace cele mai bune haine ale ei pentru soț, iar acesta să procedeze la fel, pentru soție.”

Fiecare femeie își dorește să placă mereu iubitului ei, să o găsească atrăgătoare, să primească complimente, să se simtă frumoasă mai ales atunci când el o privește. Dar pentru aceasta, noi trebuie să le sărim în ajutor bărbaților: să fim atente, să fim îngrijite, să îl surprindem măcar din când în când cu o atitudine de fascinatoare, să ne pregătim special pentru întâlnirile cu el și asta chiar înseamnă să ne procuram câteva rânduri de articole vestimentare sexi, senzuale, să fim vigilente ca sa nu cădem în capcana de a ne aranja doar pentru societate și nu pentru ființa iubită.

Adevărata împlinire vine din iubire, nu din posesiuni materiale, titluri nobiliare sau mai știu eu din ce lucruri trecătoare. Dacă am fi mai conștienți de asta, am investi mai multa atenție și energie acestui segment al vieții noastre – inteligența relațională.

Hainele prea strâmte ne vor incomoda și chiar ne vor face să ne simțim ca prinși într-o cușcă. Pentru a ne “mișca” liber în viață, este nevoie să ii dăruim trupului nostru îmbrăcăminte comodă , frumoasă, senzuală, din materiale naturale.

Acasă putem chiar lăsa trupul să respire și să se desfete cu mângâierea senzuală a… aerului. Peste tot.

Hainele trebuie să fie curate și bine aerisite. Parfumurile potrivite pot conferi articolelor de îmbrăcăminte o aura senzuală.

Hainele contribuie foarte mult la crearea “atmosferei erotice”.

Arta iubirii îndeamnă să se facă uz de absolut orice mijloc care trezește, captivează și menține dorința și atracția erotică.

Hainele trebuie alese astfel încât să fie plăcute la vedere, stimulatoare din punct de vedere erotic, desfătătoare pentru trup, să amplifice farmecul personal și să nu limiteze libertatea mișcării.

Îmbrăcămintea reprezintă o oglindă a personalității și ar trebui să sporească senzualitatea ființei și nu să o micșoreze sau inhibe.

Să ne bucurăm de toate culorile care există pe lume, să nu ne zgârcim în a le purta! Să le oferim din farmecul nostru personal!

În concluzie: înlocuiți hainele pătate, rupte, prea mult purtate, cu unele noi, pe care cu adevărat le meritați! Respectați-vă trupul și oferiți-i hainele potrivite: nici prea largi, nici prea strâmte.

Chiar dacă sunteți bărbați și poate nu sunteți înzestrați cu un prea dezvoltat simt estetic, citiți, informați-vă, îngrijiți-vă! Nouă, femeilor, chiar ne plac bărbații îngrijiți, atenți la detalii, care știu să potrivească cromatic o cămașă cu o pereche de pantaloni. Nu purtați șosete cu sandale!

Iar voi, dragile mele, chiar dacă v-ați “așezat” confortabil într-o relație, amintiți-vă să fiți femei întru toate! Comportați-vă mereu ca în prima lună de relație! Și atunci când îți zice: “draga mea, dar nu te mai machia atunci când ieșim noi în oraș, și pune-ți treningul ăla pe tine” mergi și te machiază și ia o rochie pe tine și răspunde-i: “pentru tine, iubitule, vreau să fiu cea mai frumoasă!”. Și fii atentă la bărbați: ei întorc capul pe stradă după femeile senzuale, îngrijite, aranjate, feminine, machiate. Fii tu femeia după care soțul tău întoarce capul!

sursă foto

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *