Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Citește aici prima parte a articolului

Deși magia cu care abordăm intimitatea contează foarte mult, este totodată foarte important să știm ce facem acolo, pentru că sentimentul de adorație nu este doar o visare, o beție inconștientă, ci este mereu dublat de o luciditate chiar extraordinară, care de cele mai multe ori ne resoarbe toate gândurile, rămânând astfel ”nemișcați” în momentul prezent.

Trebuie să avem mereu în vedere că atenția este una dintre calitățile pe care o femeie o apreciază cel mai mult la un bărbat. Un bărbat atent, lucid, conștient promite întotdeauna, fără cuvinte, că el o va cunoaște, o va înțelege și o va iubi exact așa cum ea își dorește. Care este avantajul nostru ca bărbați? Noi ne putem folosi de instrumente ale cunoașterii umane precum capacitatea de a face corelații, o memorie foarte bună, capacitatea de a studia foarte bine gesturile iubitei noastre și de a-i anticipa nevoile, și astfel putem să schițăm un tablou intitulat „Cum îi place iubitei mele să fie sărutată intim”.

Trupul femeii – harta de urmat pentru a-i oferi plăcerea maximă

     Spre exemplu dacă minunata femeie de care ne-am îndrăgostit este o fire delicată, suavă, visătoare, care are gesturi foarte rafinate, ea nu se va simți niciodată bine dacă iubitul ei se manifestă brusc, pasionalo-furibund, asupra ei. Totodată o femeie exuberantă, cu un temperament coleric, căreia îi plac provocările și spiritul de aventură, niciodată nu va da înapoi dacă iubitul ei o va săruta frenetic. Există întodeauna o corelație, o legătură foarte strânsă între modul în care o femeie se manifestă și modul în care ei îi place să fie sărutată intim.

”Zbaterile sexului împreună cu bătăile inimii dau naştere extazului.” (Anais Nin)

Un alt aspect esențial care trădează caracterul erotic al unei femei este forma trupului său. Mai mult decât atât, anatomia unică a zonei intime indică fără doar și poate zonele foarte sensibile la atingere, care atinse în modul în care ea ne arată prin caracterul său, vor genera o plăcere cu totul și cu totul aparte.

Dacă femeia de care tocmai ne-am îndrăgostit are un clitoris proeminent aceasta indică faptul că orgasmul clitoridian este a doua natură a sa.

Dacă ea are labiile interioare mult mai mari decât în mod obișnuit, aceasta ne indică faptul că este o fire foarte senzuală. Sărutându-i zona respectivă, împreună cu uretra, cu siguranță vom trezi în ființa ei o plăcere fină sau intensă, în funcție de cât de senzuală și deschisă este ea fața de sexualitate. Evident ca nu doar femeile cu clitorisul mare adoră să fie sărutate pe clitoris și nu doar ele savurează din plin orgasmul clitoridian. Bărbatul, cu ajutorul inteligenței și cunoașterii dobândite va putea descifra foarte ușor enigmatica hartă din fața sa, femeia iubită.

Citește aici partea întâi și aici partea a treia a articolului.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *