Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Un bărbat adevărat, în ochii unei femei, își dă testul bărbăției nu prin fapte grandioase, pompoase, de multe ori exagerate ci prin gesturile fine, delicate, pline de tandrețe, cu care el o dezmiardă în intimitate. Evident ca și faptele mărețe contează însă mai mult într-o manieră indirectă. De cele mai multe ori, în fața acestor acte de vitejie femeia gândește așa: “dacă vrea să mă impresioneze atât de mult și dacă se străduiește atât de tare înseamnă că simte ceva pentru mine și că vrea mai mult de la mine decât să-și satisfacă poftele trupești și dorințele”.

”În câteva secunde începusem să o venerez. A o privi în față era aproape de neîndurat. A gândi că o să vină cu mine acasă, că o să accepte viața pe care i-o puteam oferi eu, părea incredibil. Cerusem o femeie și mi se dăduse o regină.” (Henry Miller)

      Abia după ce femeia a fost impresionată de modul în care bărbatul e determinat să o cucerească, ea îi oferă adevărata șansă și îl invită în intimitate. Aici, în funcție de atitudinea bărbatului, femeia va rămâne doar impresionată de faptele sale anterioare sau își va deschide cu adevărat inima și se va oferi pe ea însăși prin iubirea care se trezește în ființa ei pentru el.

”Un drum bine început este pe jumătate realizat.” – proverb latin

     Arta cunilingus-ului, în viziunea femeilor, este cu totul altceva decât “am un bărbat care se joacă uneori cu mine și îmi place” – cum cred adeseori bărbaţii.

A ridica sexul oral la nivel de artă înseamnă că, pe lângă faptul că acel bărbat ori are un talent înnăscut ori și-a perfecționat tehnica datorită experiențelor cu femeile, el pune pe primul loc fericirea iubitei sale.

Cunilingus-ul este o artă pentru că implică mult mai mult decât tehnica în sine de ea săruta cu dibăcie zona intimă a femeii.

Să ne gândim la un artist! Pictorul, spre exemplu, este înflăcărat, plin de entuziasm, simte intens, frenetic dragostea față de culori și nuanțe și lasă ca această inspirație să curgă prin el și să-i miște brațul și pensula. El vede, ori în mintea sa, ori în fața ochilor, într-o manieră transfigurată ceea ce el simte să creeze și să ofere din preaplinul stării sale intens artistice, lumii întregi. În aceeași manieră bărbatul, însuflețit de dragostea înfiripată în inima sa, se apleacă asupra trupului femeii și toate gesturile sale se transformă într-un act artistic, de multe ori magic.

Această stare densă, încărcată, vibrează cu putere în inima femeii și o deschide irezistibil, simțind că visurile sale sunt pe cale să se împlinească. Orice femeie este însetată de nevoia de a fi adorată, de a fi zeița unui erou care, din iubire pentru ea, luptă cu propriile limite, de a fi o muză inspiratoare care să transforme bărbatul din fața ei, din brațele ei, din patul ei într-un artist desăvârșit care, inspirat de ceea ce simte pentru ea, redescoperă calea cea secretă către Adevărul din el.

Citeşte aici a doua parte a articolului

 

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *