Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Există o mare diferență între atracția sexuală și compatibilitatea erotică.

Ți s-a petrecut vreodată să fii foarte atras de o persoană considerând că vor ieși scântei și se va topi pământul de fierbințeala trupurilor voastre încolăcite, dar atunci când ați ajuns în intimitate, ți-au fost năruite toate fanteziile? 

Un caz oarecum celebru în această privință este cel al relației dintre Maria Sharapova și Adam Levine. Detaliile picante prezentate în presă în urma relației lor scot în evidență diferența enormă dintre sexualitate și erotism: : ”Maria este un adevărat dezastru. Ca mulţi alţi bărbaţi, visam să am o relaţie cu ea, dar am fost extrem de dezamăgit. Parcă era o broască moartă în pat. Nu scotea niciun zgomot. Ba, mai mult, când am început să gem mi-a spus să tac pentru că nu se poate concentra. Am fost la fel de dezamăgit ca un copil care află că nu există iepuraşul de Paşte.”

Un trup perfect sculptat, o atitudine lascivă, un flirt, lipsa activității sexuale, un profil incitant pe rețelele de socializare, pot fi motorul unei atracții sexuale foarte intense. In acest proces este implicat creierul. Dorința sexuală se va resimți cu putere în zona organelor genitale.

Pentru a exista compatibilitate erotică între 2 persoane, este necesar ca ele să “se întâlnească” pe mai multe aspecte, care depășesc instinctul sexual și care se pot referi la: o viziune comună asupra erotismului, deschidere sufletească, asumarea senzualității trupești, compatibilitate între modul de manifestare a celor 5 simțuri în planul erotic (parfumul trupului celuilalt să fie considerat a fi un afrodisiac minunat, modul în care te atinge să îți facă să vibreze fiecare fibră a trupului, curburile sale să fie o încântare pentru privirea ta etc). 

Dacă aducem în discuție și accesarea unor stări modificate de conștiință prin intermediul erotismului, atunci lucrurile devin și mai interesante. Dar și mai provocatoare. Există sau nu există. Cu greu se poate crea. Dar dacă iubirea este fără măsură, atunci ființa devine asemeni unui cupru, care sub focul transformator al iubirii, se transformă în aur. 

Pofta vine mâncând, iubirea vine iubind și erotismul crește… stăpânind arta amorului: prin săruturi, mângâieri, flirt, afrodisiace…

Aceasta este o cale. Este o hrană a ființei. Necesită atât de multă investiție cât toate celelalte priorități ale vieții tale.

Erotismul este o energie sublimă, un fluviu, o ploaie care ne inundă și ne curăță ființa…

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *