Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

În acest articol mi-am propus să tratez un subiect care este mai mult sau mai puțin tabu.

Femeile vorbesc despre mărimea sexului. Așa cum și bărbații vorbesc despre mărimea sânilor, de exemplu. Partea bună e că așa cum unii bărbați au o preferință pentru sânii mici, așa și unele femei nu sunt neapărat deranjate de un penis mai puțin decât mediu. Dar să vă spun în ce condiții: atunci când bărbatul e conștient de faptul că nu a fost înzestrat cu centimetrii pe care și-i dorea și s-a pus pe treabă cu ce are: s-a interesat de poziția punctului G (în interiorul vaginului, chiar în spatele osului pubian pe partea abdominală a peretelui vaginal. Introducând degetul în interiorul vaginului se poate simţi că ţesutul are o textură diferită de acea zonă, existând denivelări cu falduri mici – textură spongioasă. Dacă nu îți este foarte clar la atingere – cu toate că nu are de ce – ai în vedere că el se află fix la distanța egală cu prima falangă a degetului mijlociu.Punctul G poate fi stimulat şi din afara trupului, prin masarea sau prin presiunea statică a abdomenului inferior, chiar deasupra osului pubian.), de pozițiile care permit stimularea punctului focar G și pot dărui orgasme extrem de intense. Acestea sunt resimţite mai adânc, dând o senzaţie extraordinară de plăcere în întregul trup. Punctul G este responsabil cu cele mai des trăite orgasme vaginale de către femei.

În acest mod, un bărbat cu penisul mic poate deveni un maestru al orgasmelor punctului G. Să ne amintim că pe maestru îl face exercițiul!

Când nu contează mărimea? Atunci când bărbatul știe cum să își folosească limba! Din punctul meu de vedere este obligatoriu ca un bărbat să știe să își folosească limba!

70-80% dintre femei ating orgasmul doar prin intermediul stimulării clitoridiene. Regele plăcerii feminine, clitorisul, conține peste 8000 de terminații nervoase, în timp ce penisul are aproximativ 4000. (Nu-i așa că te simți și mai norocoasă că ești femeie când te gândești pe ce suprafață sunt distribuite cele 8000 de terminații nervoase comparativ cu cele 4000?)

Bărbații care au sexul nu foarte mare și nu foarte gros se mai bucură de un punct forte. Știți care este acela? Da, exact! Au mai ușor acces la penetrări anale! Femeile care nu sunt foarte deschise sau care consideră că nu sunt foarte elastice și ar experimenta dureri, se lasă mai ușor penetrate anal de bărbații cu penisul mai subțire. Aici câștigul este de ambele părți: bărbații aceștia își împlinesc aceste fantezii mult mai ușor decât ceilalți, iar femeile experimentează stări de plăcere intense, cu nuanțe foarte diferite de plăcerea dată de plăcerea orgasmelor vaginale.

Partea bună este că pentru fiecare dintre noi există contrapartea potrivită.

Tratatele sexuale indiene, cum ar fi Ananga Ranga și Kama Sutra, ultima dintre ele fiind scrisă în secolul 4 î.Hr., au răspuns la aceste întrebări cu mult înainte ca noi să ni le punem, făcând o clasificare a organelor sexuale. Acestea se potrivesc între ele! Perfect! În articolul acesta am redat un tabel cu clasificarea bărbaților, a femeilor și potrivirile sau nepotrivirile dintre ei, în funcție de mărimea organelor sexuale.

Dacă până acum am vorbit doar despre punctele forte ale bărbaților care au penisul mediu și sub mediu, în continuare voi enunța de ce sunt de cele mai multe ori preferați bărbații înzestrați.

Orgasmul vaginal superficial. Orgasmul punctului G. Orgasmul vaginal profund. Orgasmul cervico uterin. Orgasmul anal. Orgasmul mixt. (Am enumerat și descris toate tipurile de orgasm pe care le poate trăi o femeie în articolul acesta.)

Cine a trăit orgasmul cervico uterin nu mai vrea să trăiască fără el! Pentru deschiderea colului și penetrarea sa de către penisul iubitului, trebuie ca femeia să fie foarte deschisă. Esențială este armonia și iubirea dintre cei doi îndrăgostiți. Țesutul colului este foarte alunecos și fin, iar atunci când bărbatul pătrunde în el își simte capul penisului ca într-o îmbrățișare strânsă. Femeia percepe o senzație mai intensă la început dar extrem de plăcută. Dacă reușește să se abandoneze acelei plăceri, va cuceri extazul.

Ce pot face bărbații care nu au lungimea potrivită pentru a intra în colul iubitei lor și pentru a le dărui toate celelalte tipuri de orgasm?

Prelungitorul de penis. Să știți că femeile nu ar spune niciodată nu. Și nici nu s-ar uita urât la el. Sau… dacă ar strâmba un pic din nas, dacă o convingeți să o pătrundeți așa upgradat, va fi extrem de încântată. Imaginați-vă că în vaginul femeii există mii de puncte care odată atinse oferă senzații foarte diferite, toate extrem de plăcute. Cu cât pătrunderea este mai adâncă, cu atât plăcerea e mai intensă.

Vibratorul. Îl poți mânui tu ușor, iar ea să îți indice ritmul și să îți descrie senzațiile. Sau îl poate mânui ea și tu să o privești (toată lumea are fantezia aceasta).

Pentru bărbații cu penisul mare: dildo-ul anal până când iubita lor se relaxează și se învață cu senzațiile penetrării anale. Apoi va fi pregătită pentru toate orgasmele anale pe care i le vei oferi.

Posturile sexuale potrivite. Kama Sutra detaliază posturile amoroase potrivite pentru fiecare  categorie de dimensiune a lingam-ului (așa cum numesc tantricii organul sexual masculin).

Când femeile spun că „nu contează mărimea” ele de fapt spun că nu contează cât de mare e. O soluție pe termen lung pentru mărirea penisului este pompa pentru mărirea penisului. Folosită cu perseverență are efecte vizibile și simțite cu intensitate.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *