Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Ca să îmi fie mai ușor să scriu acest articol, o să îmi imaginez că sunt în fața unui șemineu, împreună cu prietenele mele dragi, de suflet, cărora le împărtășesc din experiențele mele personale sau din scenele din cărțile pe care le-am citit sau filmele pe care le-am văzut. Așa că mă voi adresa vouă, femeilor. Dacă cumva acest articol ajunge în mâinile unui bărbat, îți doresc să găsești cea mai inspirată modalitate de a iniția tu aceste jocuri.

Când am postat pe grupul pe care l-am creat pe Facebook, Iubire și sexualitate, un sondaj cu ce articol ar fi dorit pe site, cei mai mulți prieteni și-au exprimat interesul pentru acest gen de articol, inspirațional pentru diverse jocuri amoroase. Din acest motiv vă rog, pe cei care îl citiți, să veniți și cu alte propuneri pe care să le adăugăm ulterior – se pare că cu toții ne dorim să ne îmbogățim viața amoroasă.

  1. Prima idee care îmi vine în minte este cea a salatei de fructe.

Una dintre explicații este că eu sunt gurmandă – îmi plac gusturile, toate cele bune. Nu mă refer acum la a-ți invita iubitul să te penetreze ușor, pe la spate, în timp ce tu pregătești salata de fructe. Cu toate că nu exclud deloc această idee. Imaginează-ți! Tu, doar într-o pereche de bikini minusculi, tai piersicile. El dă la o parte bikinii și începe să îți sărute… labiile. Iar zeama piersicii se prelinge ușor de-a lungul încheieturii mâinii…

Mă gândeam mai degrabă la o salată de fructe din boabe de struguri, căpșuni, mure, caise și alte fructe mici. Cu frișcă sau fără. Faceți dragoste, tu ești deasupra, și din când în când îi așezi pe buze câte un fruct. Sau îl hrănești direct din gurița ta.

Ideea e că atunci când facem dragoste se dinamizează toate energiile și se ascut toate simțurile. Simțul gustului devine mult mai intens (găsești mai multe detalii despre aceasta aici)! Fructele acestea vor avea un gust incomparabil! Vor fi mult mai aromate! În funcție de cât de intimi sunteți unul cu celălalt, poți și să îți introduci boabe de struguri, de exemplu, în vagin și cu ajutorul mușchilor antrenați prin exercițiile Kegel, să le împingi apoi afară, direct pe buzele lui. Poți lua fructe și să le așezi pe zonele erogene ale trupului și să îl inviți pe el să le savureze de acolo. Poți să îți pui frișcă pe trup și în timp ce te penetrează și trupurile vi se ating, să vă îmbăiați în frișcă.

Dacă ai ales varianta cu introducerea fructelor în vagin, este imperios necesar ca după această experiență să faci spălături interne. În acest mod vei elimina toate resturile de fructe, mai ales ale căpșunilor care s-au strivit de pereții vaginului.

2. Cutia cu bilețele.

L-am întrebat pe iubitul meu care sunt locurile în care își dorește să facem dragoste. Am pus fiecare loc ales de el pe câte un bilețel și le-am adăugat și pe cele în care îmi doream eu să facem dragoste. Am hotărât împreună la câte zile să extragem câte un bilet și să mergem în acel loc. Puteți alege locuri ușor accesibile și dorințe ușor de împlinit, cum ar fi: în mașină, într-un lift, în toaleta unui restaurant, pe masa din bucătărie, pe un acoperiș, în cadă, în curte, într-un copac într-o livadă, în dormitorul părinților, în baia prietenilor când mergeți la ei la cină, în scara blocului, pe plajă, într-o poiană.

Totul depinde de voi, de cât de deschiși sunteți, de ce spirit de aventură aveți, de posibilități și de dorința de a vă îmbogăți și îmbunătăți viața amoroasă. Partea bună e că, respectând acest joc, veți ajunge să călătoriți mai mult, să fiți mai entuziasmați, să ieșiți mai mult, și bineînțeles să reaprindeți focul pasiunii.

Să vedeți cât de incitant este dacă vă pică “în și pe mașină” în plină iarnă, când ninge – veți afla limitele trupului în funcție de temperatură, veți râde, veți fi nevoiți să vă încălziți îmbrățișându-vă! 

3. Cutia cu fantezii

De asemenea puteți nota pe bilețele diverse fantezii pe care le aveți și pe care vreți să le împliniți împreună.

Hotărâți la cât timp să extrageți câte un bilețel și să împliniți respectiva fantezie scrisă pe el. Nu aveți idei? De exemplu să mergeți la un masaj erotic împreună. În București există câteva locuri respectabile în care se face masaj senzual, tantric, autentic, fără finalizare și interacțiuni sexuale. Doar masaj profesionist. Sau să îi dansezi la bară (sigur fetele din cluburile de noapte vă vor lăsa să le folosiți bara când vor auzi povestea voastră). Să faceți dragoste în ploaie, etc.

Despre fanteziile erotice am scris mai multe aici.

4. Baba oarba

Leagă-l la ochi și atinge-l cu diverse obiecte. Atunci când ghicește cu ce i-ai mângâiat trupul, e rândul lui să te lege la ochi și să te mângâie. Închide ochii și imaginează-ți că alunecă pe trupul tău o pană, că pe coapse se prelinge un cub de gheață, că pe sâni înflorește un trandafir …

5. Salonul de cosmetică

Acesta e și mai interesant când este el activ. Roagă-l să îți coafeze părul pubian (dacă există) sau să te epileze. Să îți spele părul și apoi tot trupul. Sigur veți ajunge să faceți dragoste în cadă. Nu știu exact dacă veți fi dată cu săpun peste tot…

6. Scrisori pe trup

Scrie-i ce dorești tu pe trupul lui. Cu limba. Și pune-l să ghicească ce ai scris. Alege diferite zone: o literă o poți face pe piept, una deasupra genunchiului, una pe fese, punctul pe i îl poți pune în talpă.

Așa îi poți spune “te iubesc”, “te doresc” sau “du-mă în Grecia” sau “ia-mă de soție”. Sunt sigură că nu duci lipsă de idei!

7. Sexul la telefon, prin mesaje, pe whatsapp

Nu oricând – ci atunci când nu se așteaptă! Scrie-i ce îți imaginezi că îți face acum. Tu dă startul, că el sigur va intra în joc. Poți începe cu: “Mi-am pus pe mine chiloțeii aceia care îți plac ție. Îți simt mâinile pe fesele mele bombate…”

8. Adevăr sau provocare

Acesta este jocul meu favorit. Tu îl poți transforma în “provocare sau provocare”. Pentru cei care nu l-au jucat până acum: primul alege dintre adevăr sau provocare. Dacă va alege provocare – celălalt îl va provoca să facă ceva – orice dorește. Dacă va alege adevăr – i se va adresa o întrebare la care e obligat să răspundă sincer. Toate ar trebui să aibă tentă sexuală când se va juca în acest cadru.

Sfat: dacă vrei să păstrezi armonia, pune doar întrebările al căror răspuns ești sigură că vrei și ești pregătită să îl afli. Adevăr: “Care este fantezia ta cea mai aprinsă?” “Care este poziția în care simți cel mai intens plăcere?” Etc

9. Filmul erotic

Filmați-vă în timp ce faceți dragoste. Unul dintre voi poate fi și regizor și organizează el scenele și ordinea acestora. Sau poate fi “la liber”. Ideea de a vă afla în fața unei camere de filmat poate fi foarte incitantă și trezi în voi cea mai încrezătoare și liberă femeie! Vă asigur că fiecare vizionare a filmulețului va continua cu o partidă de amor!

10. Jocuri de roluri

Pe mine și pe iubitul meu ne unește și dragostea pentru hinduism și bineînțeles tantrism. Am studiat împreună, dar și separat, înainte să ne cunoaștem, aspectele acestor tradiții. Există aici un grup a zece aspecte ale Mamei Divine. Cele 10 Mahavidya, cum se numesc ele, sau Zeițe ale Cunoașterii, sunt forme și manifestări ale Marii Mame, Eternul Feminin. Ele reprezintă un spectru al divinității feminine, de la aspectul teribil până la cel blând și plin de iubire.

Fiecare dintre noi manifestăm, mai intens sau mai puțin, mai des sau mai rar aceste ipostaze. O să vă enumăr în continuare câteva dintre ele ca să înțelegeți la ce mă refer. Prima se numește Kali. Ea este Puterea Timpului și a transformării. Este una dintre zeițele teribile.

Poate te întrebi acum: “Cum adică eu manifest această ipostază?” Știi momentul acela când tu te-ai săturat de o atitudine grosolană, nesănătoasă a iubitului tău și îi oferi un ultimatum? Ei, atunci tu manifești această ipostază: fermă, îi spui că dacă el nu se va transforma în bine, în 2 luni de exemplu, tu vei…” – aceasta este Kali.

Următoarea este Tara – Zeița compasiunii divine, Puterea lui Dumnezeu care mântuiește și salvează. Orice femeie manifestă această calitate a compasiunii măcar din când în când. Mai ales mamele – câtă bunătate și susținere au ele pentru copiii lor?… O resursă inepuizabilă…

Următoarea este Tripura Sundari – Zeița frumuseții și a iubirii! Apoi mai este Chinnamasta – Zeița curajului – pe care am manifestat-o eu când am hotărât sa scriu acest articol în acest mod. Printre ele se mai află Puterea Spațiului, Zeița Sacrificiului, a vidului, a stopării și anihilării răului, a ordinii și protectoarea artelor, a armoniei și abundenței. Acum înțelegi de ce am zis că fiecare dintre noi manifestăm aceste ipostaze – pentru că ele sunt aspecte ale Mamei Divine – sursa noastră, a fiecărei femei.

Cum am transformat asta într-un joc erotic? Fiecărei Zeițe enumerate mai sus îi corespunde o culoare și anumite atitudini. Așa că mi-am achiziționat diverse lenjerii erotice, de diverse culori. În funcție de stările de spirit pe care le avem preponderent în acea perioadă, alegeam să manifest pentru iubitul meu, una sau mai multe ipostaze în cadrul unei întâlniri. Mă pregăteam interior, mă îmbrăcăm, mă aranjam și îl așteptam. Când făceam dragoste urmăream să manifest calitățile specifice zeiței pe care o alegeam. În acest mod deveneam și eu mai conștientă de prezența acestor calități în mine. Dacă, de exemplu, treceam printr-o perioadă în care îmi era greu la serviciu și îl judecam pe șeful meu, atunci o alegeam pe Tara și pe Tripura Sundari. Mă raportam la ceea ce reprezentau ele – ca și cum le-aș întruchipa pe ele – ca într-un rol cu care voiam să mă identific – să devin compasiune , frumusețe și armonie. 

Bineînțeles că tu poți juca aceste roluri cu personaje din filmele preferate, sau din cărți, chiar și atitudini – cum ar fi profesoara, eleva, asistenta, etc.

Va continua…

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *