Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Timpul pe care-l trăim în prezent îl putem denumi „vârsta angoasei și a frustrării”, o angoasă și frustrare născute din insatisfacția amoroasă și sexuală.

Lucrările științifice ale sexologilor au scos în evidență realitățile fundamentale ale nevoilor sexuale ale femeilor. Masters și Johnson au observat, atunci când a făcut ei studiile (pe la 1965) că frecvența raporturilor sexuale se limita, la anumite cupluri căsătorite, la „Ziua Domnului”. În cazul americanilor, pe acea vreme, actul sexual dura 2 minute sau mai puțin.

În 2015 doctorul Brendan Zietsch, psiholog la Universitatea Queensland, a făcut un studiu pe 500 de cupluri, alele din toate colțurile lumii, pentru a afla care este în medie durata unui act sexual. Rezultatele acestui studiu au arătat că un act sexual durează, în general, între 33 de secunde (!!!!) și 44 de minute. Cu toate acestea, durata medie a unei partide de sex este de 5,4 minute. E clar că, în astfel de cazuri, nevoile femeilor nu pot fi satisfăcute, având în vedere faptul că ele ajung la orgasm (în medie) în 25 de minute!!

Bărbatul care stăpânește Arta de a iubi poate oricând să-și satisfacă din plin iubita. În plus el va descoperi că propria-i plăcere va crește la un grad de neimaginat până atunci. El va putea simți orgasmul iubitei sale, ceea ce îi va dărui o plăcere considerabilă.

În continuare, unii oameni, nu foarte inteligenți, cu o educație sexuală precară, văd în această preocupare asupra erosului, o pierdere de timp și o risipă de energie. Este foarte probabil ca tot aceleași persoane nu ezită să petreacă inutil ore întregi pe facebook, comentând pe stradă într-un mod nepoliticos femeile, privind la filme violente, comentând cu rea intenție și bârfind pe cei din jurul lor. Comparați acum plăcerea și împlinirea pe care v-o procură să vă vedeți iubita fericită cu ce am enumerat mai sus și veți vedea că prioritățile vă sunt rău alese.

Din discuțiile pe care le-am avut cu cei cu care am putut aborda astfel de subiecte, am ajuns la concluzia că simțul pipăitul și arta mângâierilor trebuie mult dezvoltate. Unele persoane chiar au nevoie să înceapă cu ABC-ul mângâiatului– de la Atenție (la ecoul pe care îl au în interior atât atingerile pe care le oferi cât și cele pe care le primești), la B (blândețe – atingerile, oricât de pasionale ar fi, trebuie să fie pline de blândețe – mai ales la preludiu), C – creativitate (trupul uman e plin de surprize – uneori unde te aștepți mai puțin pot exista zone extrem de erogene – cum ar fi podul palmei sau zonele dintre degetele de la picioare – nu vă sfiiți să le atingeți cu limba).

În epoca victoriană oamenii își păstrau pe ei hainele atunci când făceau dragoste. Singurul contact trupesc direct era cel al organelor sexuale. Cu toate că în prezent foarte mulți oameni dorm dezbrăcați, raporturile amoroase sunt adesea reduse doar la contactul genital. Între acest gen de raporturi mecanice, insipide și actul amoros în care intervine întregul trup și toate simțurile, există o mare prăpastie.

Mângâierile, atingerile fine, îmbrățișările sunt esențiale atât pentru femei cât și pentru bărbați într-o experiență erotică cu adevărat satisfăcătoare. Actul sexual trebuie să fie o colaborare armonioasă a celor doi iubiți în care mâinile și toate celelalte părți ale trupului dau și primesc plăcere.

Nu încetați să vă mângâiați reciproc în timpul actului amoros, decât atunci când veți obosi amândoi sau aveți ceva de lucru și vă hotărâți să vă opriți din a face dragoste.

Să avem în vedere că întotdeauna este necesar postludiul: să rămânem îmbrățișați, simțindu-ne cu adevărat.

La femeie, sânii și clitorisul constituie, în general punctele cele mai sensibile. Dar, dragi bărbați, nu vă năpăstuiți asupra lor imediat: mângâiați-i iubitei mâinile, îmbrățișați-o, atingeți-o ușor pe zonele sensibile din regiunea coloanei vertebrale, mângâiați-i coapsele, șoldurile și urcați cu degetele/palmele pe coloana vertebrală, până în zona capului, pătrunzându-i cu senzualitate printre șuvițele de păr.

Dintre zonele erogene ale trupului feminin amintim: degetele de la picioare, tălpile, partea posterioară a genunchilor, interiorul coapselor, fesele, zona genitală, abdomenul, sânii, pieptul, gâtul, urechile, buzele, obrajii, pleoapele.

Contactul repetat și prelungit al abdomenului bărbatului cu cel al femeii este una dintre senzațiile care oferă cea mai mare plăcere a actului amoros.

Jocurile erotice nu trebuie să fie statice, lăsați-vă mâinile să exploreze trupul iubitei, în timp ce trupul dumneavoastră răspunde modificărilor subtile ale respirației și mișcărilor sale. Am scris aici despre modurile în care trebuie să răspundă un bărbat la reacțiile iubitei sale în timp ce fac dragoste.

Unul dintre secretele mângâierilor reușite constă în a rămâne în contact pe toată lungimea trupului și în cât mai multe zone erogene pe care le-am numerotat mai sus. Cum? Dacă îi mângâiați trupul înainte de a o penetra, atunci lipiți-vă de trupul ei, dacă vă permite greutatea, chiar urcați-vă deasupra ei și îmbrățișați-o cu tot trupul: sexul să fie presat între fesele sau coapsele ei, tălpile să îi atingă tălpile ei, cu antebrațul să îi atingeți sânii, cu pieptul – spatele, cu buzele să îi mușcați ușor ceafa sau să îi respirați delicat în ureche și chiar să vă introduceți limba în urechea ei ca o ușoare penetrare.

Marlene Dietrich spunea că „Toți bărbații adevărați sunt tandri; fără tandrețe, un bărbat devine neinteresant.”

Bărbații trebuie să aibă mereu mâinile îngrijite pentru că explorează locuri sensibile. Multe femei sunt obișnuite cu orgasmul clitoridian și nu pot ajunge la orgasm fără ajutorul activ și delicat al degetului. Degetele aspre sau murdare pot sta la originea unei iritații sau a unei infecții. Unele femei au nevoie să fie mângâiate mult, prelung, în forță sau foarte lent pentru a ajunge la orgasm. Altele detestă stimularea cu degetele. Acest lucru se petrece, de obicei, datorită unor experiențe anterioare neplăcute.

Raportați-vă la trupul iubitei ca la un ținut ce merită cucerit centimentru cu centimetru. Creați o hartă a zonelor sale erogene. Prindeți-i sânii în căușul palmelor, prindeți-o de talie și mișcați-o în ritmul dorit deasupra voastră.

Exercițiu

Întinde-o pe spate. Așează-te pe-o parte, lângă ea. Capul să i se rezeme pe brațul tău, astfel încât să o poți mângâia pe păr. Cu căușul palmei presează-i pubisul. Cu degetele masează-i labiile. Întâi cele mari, apoi cele mici. Când te cheamă, pătrunde-o cu degetele. Cu gura sărută-i buzele, obrajii, urechea, ochii, sânii, în funcție de ce îți permit pozițiile. Nu te zgârci să folosești nicio parte a trupului! Mângâi-o cu tine, tot.

Nu te odihni până nu o simți complet satisfăcută. În fericirea ei îți vei găsi și tu fericirea. O femeie fericită nu poate dărui decât fericire.

Dacă consideri că duci lipsă de idei de pus în practică, citește articolul de aici despre jocuri erotice inedite pentru a-ți îmbunătăți viața erotică! Despre mângâieri am mai scris în articolul Cum influențează sexualitatea sănătatea și bunăstarea?

sursă foto

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *