Inchide
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Cum să îți faci singură masajul yoni-ului

Între masajul yoni-ului, self-pleasure și masturbare există o mare diferență ce este dată de intenție.

Masajul yoni-ului este o explorare conștientă a vulvei și a vaginului ce are scop terapeutic ce urmărește vindecarea zonelor tensionate din interiorul yoni-ului, sensibilizarea zonei intime, stimularea punctelor focar bioenergetice ce se află în interiorul vaginului, conectarea cu energia feminină, cu erotismul ființei, trezirea senzualității, vindecarea și eliminarea blocajelor energetice și a traumelor ce sunt acumulate în țesuturile vaginului. Despre toate acestea am vorbit în acest articol despre masajul pe care eu îl ofer.

 

Masturbarea caută excitarea, ea este realizată de cele mai multe ori pentru descărcarea tensiunii sexuale, pentru ușurare și detensionarea care se produce printr-o pierdere, deoarece starea paroxistică a orgasmului clitoridian este urmată de foarte multe ori (în cazul masturbării) de descărcarea, de pierderea energiei sexuale, creatoare, vitale.

Masturbarea poate duce la desensibilizarea yoni-ului și la incapacitatea de a simți orgasmul în timpul actului erotic. Mai există o taină esoterică pe care foarte puțini oameni o intuiesc: în timpul masturbării nu poate fi vorba despre polarizarea energiilor yin și yang, feminine și masculine, așa cum se petrece în cadrul interacțiunii intime dintre un bărbat și o femeie, și din acest motiv se intensifică propriile aspecte din ființă. Dacă energia este controlată doar de excitație și orientată într-un mod egocentric spre a atinge starea paroxistică de plăcere, atunci se vor dinamiza aspecte precum egoismul, pasiunea joasă, înlănțuitoare, orgoliul, mânia, rușinea, teama etc.

 

Self-pleasure (o să mă gândesc la o combinație de cuvinte cu care să traduc acest concept, cel mai apropiat acum mi se pare „auto-erotizarea”, dar mai caut) implică să transformi excitația într-o experiență erotică, în care te îngrijești de propriul trup poate cu o baie fierbinte, romantică, alături de lumânări parfumate și muzică erotică, sau un masaj al sânilor (exercițiul căprioarei), descoperirea zonelor erogene, sau chiar o întâlnire intimă cu iubitul care este la distanță.

 

Masajul yoni-ului

Primul pas necesar în această călătorie este setarea unei intenției care se poate realiza printr-o invocație către îngerul păzitor: „Preaiubitul meu înger păzitor, te rog să vii să mă asiști în această călătorie intimă a mea de a mă vindeca, de a-mi uni sufletul cu yoni-ul. Te rog să mă susții să alchimizez toate tensiunile și să elimin energiile stagnante de la nivelul yoni-ului pentru a  mă deschide către plăcerile benefice, experimentând astfel extazul amoros.”

Te pregătești pentru cea mai importantă relație din viața ta: relația cu tine însăți! Vei crea un spațiu intim, plin de magie, cu o lumină difuză, romantică, cu o muzică senzuală pe fundal (daca nu ai un playlist special – l-am pregatit noi pentru tine – playlist-ul se afla pe pagina de pornire a site-ului).

Dezbracă-te (și de haine și de pudori) și întinde-te pe spate! Plasează palma dreaptă deasupra labiilor. Cuprinde-ți vaginul în căușul palmei. Rămâi nemișcată pentru câteva momente și simte-l! Conectează-te cu el! Simte-i vibrațiile ușoare, fierbințeala! Ascultă-i „vocea”!

Pătrunde apoi, ușor, cu degetele printre labii și masează-le. Intâi pe cele mari, apoi pe cele mici. Prinde-le între degetul arătător și cel mijlociu și masează-le usor. Fii atentă la senzațiile pe care le ai! Nu te grăbi! Te simți inconfortabil sau speriată? Opreste-te un pic. Respiră profund! Acordă-ti timp! Fii afectuoasă și tandră! Mișcă-ți palma ușor, păstrând în minte intenția cu care ai început să îți faci masaj.

Simte cu sufletul fiecare parte masată, integreaz-o în inima ta!

(Daca doresti, poti extinde zona mangaiata: atinge-te cu aceeasi tandrete si pe stinghii, pe regiunea osului pubian, etc.

Mângâie-ți clitorisul! Cu aceleași 2 degete, „mergi” de-a lungul lui, de la rădăcină până la vârf. Chiar dacă te exciți, nu alerga după orgasm, relaxează-te și simte plăcerea prezentului. Trage ușor de clitoris, apoi, când ajungi în vârf, prinde-l între degete și rotește-l ușor. Continuă cu aceste mișcări cât de mult te simți inspirată, dar lent astfel încât să simți că te înalți pe o vale a plăcerii.

Pătrunde apoi în tine, în tainele feminității tale. E bine să ai la îndemână puțin ulei de cocos pe care îl vei putea folosi dacă vei considera că nu ești suficient de lubrifiată.

Intră ușor în tine cu degetul mijlociu. Rămâi acolo. Conștientizează senzațiile pe care le ai. Vorbește-i vaginului! Spune-i că îl adori și că ești fericită să îl simți în deplinătatea sa!

Mergi cu vârful degetului pe peretele pe care se află punctul G. Stimulează-l ușor, cu răbdare și tandrețe, în mișcări concentrice. Apoi urcă pe o parte și pe alta a vaginului, atingând pereții celor 2 șanțuri care străjuiesc peretele punctului G. Pătrunde pe mijloc, cât de adânc poți, până întâlnești colul. Mângâie-l cu iubire. Despre senzațiile resimțite la acest nivel, poți citi aici.

Alternează mișcările cu momente de nemișcare în care rămâi atentă la respirația ta.

Dacă îți faci masaj cu un vibrator, dildo sau cu o baghetă din cristal pe care le recomand din toată inima, introdu-le în templul feminității tale cu multă delicatețe (În această perioadă sunt în negocieri cu un producător din India să îmi trimită ouă de jad și alte cristale cu proprietăți tămăduitoare și baghete pentru masaj pe care le vom avea la vânzare pe site). Când întâlnești zone dureroase, inspiră profund, apasă punctul atât cât senzația îți permite și eliberează tensiunea resimțită prin expir.

Vizualizează cu ochii minții cum acele zone dureroase sunt învăluite de lumină alb strălucitoare. Îmbrățișează zona respectivă cu inima și spune: „te iubesc, te accept, te iert, mă iert, îți mulțumesc!” În aceste momente inima se contopește cu vaginul, se unesc și se dăruiesc unul celuilalt: inima își dăruiește iubirea și impregnează fiecare fald al yoni-ului cu duioșia afecțiunii sale, vindecându-l, iar yoni-ul își dăruiește forța sa magică, creatoare, senzuală, vibrantă!

În timpul masajului vaginului energia erotică se transformă în energie tămăduitoare.

Apasă din nou, dar nu tare, ci cât să simți că tensiunea este eliberată. Respiră și împinge musculatura sexuală profundă, ca atunci când dai naștere. Contractă mușchii în jurul baghetei. Direcționeaz-o spre zonele pe care le simți dureroase. Deoarece multe traume sunt „păstrate” la nivelul yoni-ului poți experimenta amintirea unor evenimente neplăcute care apar ca imagini sau ca emoții (nu mă refer aici doar la femei care au fost abuzate, ci și la cele în care există o scindare între planul emoțional și cel erotic, care poate au făcut de prea multe ori sex când trupul nu le era pregătit, dar mintea era excitată; sau la femei care s-au închis din punct de vedere erotic, sau care au viață sexuală nesatisfăcătoare).

Inspiră iubire și vindecare, și expiră traumele și tensiunile. Plângi dacă simți! Este absolut normal, am scris despre acest proces aici.

Lasă-te inspirată de yoni-ul tău și atinge-l așa cum îți cere și acolo unde îți cere!

Dacă simți doar plăcere, continuă cu mișcările lente! Nu transforma acest proces nici în masturbare, nici în autoerotizare. Păstrează-i caracterul sacru, plonjează dincolo de plăcere, în transcendență! Ajută-te de palme să direcționezi energia către zonele superioare ale trupului, către zona pieptului, de exemplu. Imaginează-ți cum transformi energia sexuală în energia iubirii. Relaxează-te în plăcerea aceasta delicioasă, fără să alergi după climax.

In final exercițiului rămâi nemișcată, cu o palmă aflată între sâni și cealaltă în zona vaginului, și conștientizează toate senzațiile avute și efectele acestora. Manifestă recunoștință față de tine, pentru efortul depus în vindecarea trupului și față de îngerul păzitor care este alături de tine de fiecare dată când îi ceri ajutorul.

 

Dacă ai mai multe întrebări despre acest proces sau vrei să fiu alături de tine în această călătorie, scrie-mi. Sunt fericită să îți ofer un masaj al yoni-ului sau o ședință de consiliere! Scrie-mi pe adresa de e-mail contact@voxamoris.ro.

 

Era de prea multe zile plecat. Dorul de el mă înălța în iubire dar în același timp îmi făcea fiecare fibră a trupului să tremure de dorință. Ne-am propus să ne „întâlnim” la ora 17:00. Cu cât mai mult se apropia ora în care știam că ne vom îmbrățișa și ne vom iubi de la distanță, cu atât inima îmi bătea mai tare de emoție.

O fierbințeală puternică se cuibări în mijlocul meu, o lumină scânteia în pieptul meu. Îi simțeam brațele puternice învăluindu-mi talia. Trupurile ni s-au lipit într-un delicios delir. Palmele îmi explorau rotunjimile. Inocenta voluptate a trandafirului meu intim se deschidea, petală cu petală, emanând parfumuri dulci. Dorința palmei mele presată pe muntele lui Venus îmi vibra până în străfundul matricei. Îi auzeam inima lui bătând în pieptul meu și respirația sa grăbită și fermă îmbrățișându-mă, cu toate că era la mii de kilometri distanță.

Mă mângâiam tandru și delicat, așa cum îi simțeam lui dorința. Degetele mele curgeau de-a lungul labiilor. Îmi prindeam clitorisul și îl frecam între degetul mare și cel arătător. Ușor, m-am pătruns, iar acest templu, atât de fierbinte, de umed, de catifelat, m-a îmbrățișat cu spasme. Cu ochii închiși, îl vedeam pe el privindu-mă cu încântare.

Interiorul meu imploda de energie ca și când s-ar fi produs o avalanșă și o acumulare de energii minunate.

Mi se revela pentru prima dată puterea atracției și taina corpurilor energetice: cu toate că nu era fizic lângă mine, dorința lui mă penetra, gândurile sale îmi sărutau trupul, iubirea noastră făcea ca orice barieră să dispară. Trăiam un crescendo continuu al plăcerii. Îi simțeam parfumul trupului, mă dăruiam complet lui. Gemetele mele se înălțau la cer ca într-o rugă de a rămâne în permanență uniți în această iubire beatifică.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *