Inchide
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Vreau să simt și mai multă plăcere!

Exerciții practice pentru femei

Pentru a reuși să te abandonezi plăcerii trebuie, în primul rând, să fii conștientă de trupul tău, de fiecare fibră a sa, să cunoști toate senzațiile pe care le pot oferi atingerile. Trebuie să îți trezești trupul! Să îl faci să vibreze la fiecare atingere! Iar asta se petrece doar prin exercițiu: roagă-ți iubitul să îți atingă fiecare părticică a corpului cu degetele, cu palmele, să te sărute peste tot, să te maseze cu podul palmelor, cu antebrațele, cu coapsele.

Fă-i tu masaj! Trebuie să îți povestesc ceva: făcusem dragoste cu iubitul meu și el voia să ne oprim pentru că era obosit după o zi istovitoare la serviciu. Stăteam întinsă lângă el și eram un pic frustrată: voiam să mă mângâie! Imediat mi-a trecut prin minte gândul: „ce ar fi să îi dăruiesc eu ceea ce aștept să primesc de la el?” M-am ridicat și am început să îl mângâi cu părul pe tot trupul. Apoi am integrat și atingerile cu palma dreaptă – ușoare și foarte senzuale. Am luat uleiul de corp, am întins suficient pe tot trupul lui și i-am făcut body masaj cu genunchii, cu coapsele, cu fesele, cu brațele, cu bărbia, cu obrajii! Și totul ca o joacă, necunoscând nicio tehnică! Pur și simplu m-am lăsat condusă de senzualitate, de iubire și atracția pe care o simt față de el. Și imediat i-a trecut și lui oboseala.

Cum să mărim și să prelungim plăcerea în timpul amorului?

Primul lucru pe care trebuie să îl facem este să învățăm să ne controlăm musculatura vaginală profundă. Putem realiza aceasta foarte ușor urinând fracționat, lăsând liber și apoi stopând jetul de urină, contractând brusc musculatura la fiecare două secunde. Acest proces poate fi controlat la voință.

De exercițiile Kegel ai auzit? Încă nu? Bine! Trebuie să știi că orice femeie poate deveni expertă în contracțiile musculaturii vaginale, dar pentru aceasta, ca orice mușchi și aceștia trebuie antrenați ca să devină foarte dinamici. Unde se află ei? Închide ochii! Și intră ușor în vaginul tău! Îi simți? Așa, mai adânc! Da, sunt acei circulari!

Acum contractă-i ca atunci când ai vrea să îi îmbrățișezi sexul iubitului tău și să nu îl lași să iasă! Acum strânge doar uretra ca și cum nu ai vrea să lași jetul de urină să iasă. Simți diferența? Acum strânge doar musculatura sfincterelor anale! Simți diferența? Acum contractă-i pe toți o dată dar lăsând reșaxați mușchii fesieri și cei abdominali.

Inspiră prelung și rămâi în retenție pe plin. acum contractă de câte ori poți mușchii vaginali. Relaxează-i și expiră… Exersează de câte ori îți amintești! Când ești în mașină sau mergi cu metroul – nimeni nu va ști niciodată ce faci tu acolo!

Acest exercițiu ne ajută să dobândim într-un timp foarte scurt, abilitatea de a folosi contracțiile musculaturii vaginale în orice moment dorim, implicit atunci când facem dragoste. Prin această metodă extrem de ușoară, mușchii vaginali pot să devină foarte puternici ceea ce ne ajută să avem trăiri intense, de o durată mai lungă, în timpul actului amoros. Însă, aceste exerciții nu ne ajută doar pentru mărirea potențialului orgasmic, ci ne ajută să producem iubitului o stare mult mai intensă și plăcută, contractând și relaxând într-un mod alternativ, musculatura vaginală în jurul penisului, într-o mângâiere unduitoare și pasională.

Diversificați-vă jocurile amoroase deoarece spontaneitatea și experimentarea sunt modalități prin care puteți trăi mai multe orgasme! Am notat aici câteva idei de jocuri erotice inedite! Dacă vă apucați acum de ele, tot anul veți fi ocupați! Aveți curajul să fiți cât mai sincere cu persoana iubită destăinuindu-i propriile concepții și fantasme sexuale pentru că astfel vă veți deschide și vă veți apropia atât fizic cât și sufletește unul față de celălalt. Am vorbit în 3 articole despre fanteziile erotice: dacă sunt binevenite într-un cuplu, cum să le împărtășim și dacă sinceritatea poate fi salvatoare într-o relație.

Încercați să fiți cât mai deschise, spontane și creative! El va fi cu siguranță încântat și cucerit de aceste manifestări pline de feminitate. El se va simți din ce în ce mai „vrăjit”, mai cucerit, mai excitat și va participa cu entuziasm la toate aceste jocuri, iar șansele de a trăi împreună orgasme multiple sunt în mod clar sporite.

Pentru ca actul amoros să fie cât mai împlinitor și extraordinar, să urmăriți să fiți cât mai sincere și deschise, jucăușe (în direcția în care îi place lui mai mult – în Tantra se spune foarte frumos că femeia trebuie să știe să se manifeste și ca o virgină – adică să fie supusă, neștiutoare, deschisă, să îl privească pe bărbat cu venerație; dar și ca o preoteasă, adică precum o femeie cu foarte multă experiență care îi îndrumă pașii și îl inițiază) chiar atunci când îi spuneți, îi cereți sau îl învățați cum să vă stimuleze și când anume, în așa fel încât să simțiți cea mai intensă plăcere.

Nu uitați faptul că bărbaților le place foarte mult să simtă că femeile să li se dăruiesc cu totul!

Bărbatul trebuie încurajat cu multă tandrețe să continue chiar și după ce ați avut primul orgasm și puteți chiar să îi arătați cum să o facă. Dacă nu sunteți foarte hotărâtă să faceți aceasta amintim că există mulți bărbați care încă nu știu că femeile pot trăi stări orgasmice repetate, că orgasmele pot fi diferite și că prin trăirea a cât mai multor orgasme copleșitoare, vă îmbogățiți ființa cu stări pozitive, înălțătoare care fac ca iubirea dintre voi să crească foarte mult și să devină din ce în ce mai profundă.

Fiți îndrăznețe și spuneți-i iubitului ce anume vă place cel mai mult, ceea ce vă displace, ceea vă înnebunește și ceea ce vă place cel mai mult atunci când faceți dragoste.

Încercați pe cât posibil ca în timpul actului amoros să manifestați unul față de celălalt ceea ce este frumos, armonios și plăcut pentru amândoi. Urmăriți să alchimizați pornirile sau gândurile dizarmonioase care pot apărea. Priviți-l fix așa cum îl priveați la început: cu aceeași uimire, încântare, dor, efervescență, atracție!

”A face dragoste este o artă. Această artă se poate învăța ca să putem fi desăvârșiți și armonioși. În jocurile erotice este nevoie de mult timp pentru a ne cunoaște foarte bine și de asemenea este necesară multă perseverență, deschidere și răbdare.”

Este important ca actul amoros să înceapă mai mereu cu preludiul, să se continue cu ludiul și să se încheie cu postludiu. Am citit undeva, dar nu mai țin minte unde, că preludiul începe atunci când se încheie ludiul, adică pregătești următoarea întâlnire amoroasă din momentul în care s-a încheiat ultima! Ce idee minunată! Adică trebuie să fim mereu iubitoare, atrăgătoare, fascinante, încântătoare!

Este foarte bine să reușiți să atingeți orgasmul încă din timpul preludiului, când el vă mângâie și vă sărută peste tot, mai ales în zonele intime, măcar pentru 15 minute, după care vă penetrează deoarece după trăirea primului orgasm veți putea din ce în ce mai ușor să trăiți alte orgasme. Sărutările lungi, mângâierile, gesturile senzuale și afectuoase sunt manifestările care nu trebuie să lipsească în jocul amoros.

Luați-i palma în palma voastră și ghidați-l cu senzualitate așa cum vă place cel mai mult să fiți atinsă. Astfel de gesturi pot fi extrem de constructive și prin acest mod elegant, îl învățăm cum să se poarte cu trupul nostru, iar astfel veți putea trăi din nou stări intense de plăcere.

Toate aceste jocuri și mângâieri necesită un control considerabil asupra energiilor erotice. Pentru a reuși rafinarea acestora, gestionarea energiei și a stărilor interioare, urmăriți să vă ajutați partenerul să nu ejaculeze, practicând continența sexuală pentru că astfel veți fi cu adevărat împliniți. Găsiți aici un interviu cu un bărbat care practică continența sexuală și care explică diferența dintre orgasm și ejaculare. Aici este un interviu cu Raquel Welch care vorbește despre amorul cu continenţă sexuală – o misterioasă şi fascinantă artă a iubirii din orient.

O altă modalitate de a trăi foarte intens plăcerea este aceea de a vă mângâia singure, cu multă senzualitate și rafinament, în timp ce iubitul vă privește. Cel mai adesea, bărbaților le place foarte mult acest joc și îl găsesc extrem de incitant și excitant, iar apoi când sunteți pregătită, când îl simțiți din ce în ce mai dornic, dar și stăpân pe stările lui, îl puteți chema din nou să vă pătrundă în modul în care vă face cea mai mare plăcere. Urmăriți de asemenea să vă sărutați, vă mângâiați reciproc, cât mai mult pentru că astfel de acțiuni vă ajută foarte mult să simțiți acest act de a face dragoste ca o întâlnire a sufletelor, o comuniune perfectă și profundă dintre voi doi pe toate aspectele.

Am tot vorbit despre plăceri, despre cum sa facem să trăim o plăcere cât mai intensă, de lungă durată și rafinată, dar în încheiere aș dori să definesc orgasmul.

Și totuși…ce este orgasmul?

Orgasmul este percepția euforică, cu o intensitate maximă a stimulării sexuale care, cel mai adesea, se manifestă printr-o senzație paroxistică de plăcere și fericire. Orgasmul începe cu o senzație delicioasă de suspendare în vid sau de o oprire tainică ce durează câteva clipe și apoi este imediat urmat de conștientizarea intensă a senzualității și a polarizării energiilor ființei noastre de către energiile polar opuse ale ființei cu care facem dragoste, energiile yin – yang. Orgasmul ne dezvăluie o voluptate copleșitoare care ne cuprinde întreg trupul făcându-ne să trăim stări de plăcere copleșitoare în care timpul parcă se oprește și uneori ne face să intuim eternitatea și perfecțiunea.

Orgasmul nu are legătură cu reproducerea, deoarece s-a constatat în multe situații că perpetuarea individului se poate produce și în lipsa orgasmului (cazul femeilor care rămân gravide fără a trăi deloc orgasmul și cel al bărbaților care ejaculează – resimt de multe ori o pierdere urmată de o lipsă de energie și o senzație de oboseală). Amorul trebuie să împlinească, să dinamizeze, nu să te ostoiască!

Sexualitatea realizată cu iubire, cu afecțiune, armonie și control al energiilor este o mare binefacere pentru organism și pentru stările noastre de spirit și mentale.

Știi câte tipuri de orgasm poate trăi o femeie? Le găsești enumerate pe toate aici.

Comentarii

Comentarii

2 Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *